Referenssit

Tältä sivulta löydät tekemiämme asiakastöitä niin ammattilaisille, taloyhtiöille kuin kotitalouksille. Voit saada niistä inspiraatiota omiin projekteihisi tai saneerauskohteisiin. Voit myös soittaa meille ja pyytää meiltä arvion.
Ammattilaiset

Ammattilaiskohteitamme

Asennuksia, joita olemme tehneet kiinteistöille ja taloyhtiöille saneeraus- ja uudiskohteisiin.
Kuluttajat

Kotitalouksille tehtyjä projekteja

Tässä muutamia putki-, ilmastointi- ja kalusteasennuksia, joita olemme tehneet kotitalouksiin omakotitaloihin, rivitaloihin sekä pari- ja kerrostaloihin.
Huolto

Pienempiä huoltoja ja korjauksia

Temme myös pienempiä putkiasennuksia ja -korjauksia. Tässä esiteltynä muutama niistä.

Palvelumme

Tarjoamme kaikki LVI-alan työt vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Kauttamme saat niin ammattilaisille kuin kotitalouksille suunnatut palvelut joustavasti ja luotettavasti. Soita ja kysy lisää!

Palvelut ammattilaisille

Tarjoamme kaikki LVI-alan palvelut ammattilaisille putkiurakoinnista saneeraus- ja uudiskohteisiin kiinteistöille, taloyhtiöille ja rakentajille. Työllämme on kahden vuoden takuu.

Palvelut kotitalouksille

Meiltä saat pienet asennus- ja huoltotyöt sekä muut LVI-remonttipalvelut ammattitaidolla ja tarvittaessa nopealla aikataululla. Saat myös kaikki tarvikkeet edullisesti kauttamme. Onnistu remontissa kanssamme!

Huollot ja korjaukset

Tarvitsetko putkimiestä? Vuotaako putki tai tarvitsetko huoltoa esim. WC-istuimelle? Hoidamme putkityöt nopeasti ja luotettavasti. Ota yhteyttä niin laitetaan homma kuntoon!

4 syytä valita Putkipartio kumppaniksi

40 vuoden kokemus

Kokemusta on kertynyt laajoista projekteista aina pienempiin huoltoihin.​

Nopea palvelu

Onko kiire aikataulu? Ei haittaa, saat jopa seuraavalle päivälle asentajan.

Parhaat materiaalit

Käytämme työssämme vain CE-hyväksyttyjä tuotteita.

2 vuoden työtakuu

Jotta voit nukkua yösi rauhassa, saat takuun ostamallesi työlle.

Ota yhteyttä

Soita, lähetä viesti tai ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella. Olemme yhteydessä seuraavan arkipäivän kuluessa. Kiireellisissä tapauksissa olemme vain yhden puhelinsoiton päässä!