Tietoa meistä

Olemme vantaalainen LVI-alan yritys, jolla on jo lähes 40 vuoden kokemus LVI-alan töistä. Asiakkaitamme ovat olleet kotitaloukset ja yritykset, joita olemme auttaneet sadoissa erilaisissa putki- ja ilmastointitöissä sekä asennuksissa. 

Monet asiakassuhteemme ovat muodostuneet pitkäkestoisiksi luottamuksen syntyessä.

LVI-alan töitä yli 40 vuoden kokemuksella.

Olemme täysin kotimainen täyden palvelun LVI-yritys. Palvelemme kotitalouksia ja yrityksiä kaikissa LVI-asennus- ja saneeraustöissä sekä suuremmissa projekteissa. Kaikilta työntekijöiltämme löytyy tulityökortit, työturvallisuuskortti, valttikortti, e-perehdytys, joka varmistaa ammattiosaamisemme ja työturvallisuuden.

Käytämme töissämme vain laadukkaita ja hyväksyttyjä tarvikkeita sekä materiaaleja. Uskomme, että hyvin tehty työ näyttää hyvältä vielä vuosienkin päästä!

Putkipartio on luotettava kumppani

Olemme VastuuGroup-jäsenyritys ja mukana Luotettava Kumppani -ohjelmassa. Luotettava Kumppani -jäsenyys kertoo, että hoidamme asiat avoimesti ja että lakisääteiset velvoitteet ovat ajan tasalla. Näin varmistat, että tilaat työsi luotettavalta yritykseltä, jonka tiedot ovat kunnossa.

Palvelumme

Tarjoamme kaikki LVI-alan työt vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Kauttamme saat niin ammattilaisille kuin kotitalouksille suunnatut palvelut joustavasti ja luotettavasti. Soita ja kysy lisää!

Palvelut ammattilaisille

Tarjoamme kaikki LVI-alan palvelut ammattilaisille putkiurakoinnista saneeraus- ja uudiskohteisiin kiinteistöille, taloyhtiöille ja rakentajille. Työllämme on kahden vuoden takuu.

Palvelut kotitalouksille

Meiltä saat pienet asennus- ja huoltotyöt sekä muut LVI-remonttipalvelut ammattitaidolla ja tarvittaessa nopealla aikataululla. Saat myös kaikki tarvikkeet edullisesti kauttamme. Onnistu remontissa kanssamme!

Huollot ja korjaukset

Tarvitsetko putkimiestä? Vuotaako putki tai tarvitsetko huoltoa esim. WC-istuimelle? Hoidamme putkityöt nopeasti ja luotettavasti. Ota yhteyttä niin laitetaan homma kuntoon!

Meidän tiimi

Jari Peltomäki

Jari Peltomäki

Vanhempi asentaja

Jarilla on vuosien kokemus monimutkaisista LVI-asennuksista. Aina valmiina auttamaan!
Mikko

Mikko Peltomäki

Asentaja

Mikko vaatii työltään vain parasta. Kokemusta on kertynyt yli kymmeneltä vuodelta.

Johan

Asentaja

Johan on uusin tulokas Marehotilla, mutta omaa vahvan kokemuksen alalta.

4 syytä valita Putkipartio kumppaniksi

40 vuoden kokemus

Kokemusta on kertynyt laajoista projekteista aina pienempiin huoltoihin.​

Nopea palvelu

Onko kiire aikataulu? Ei haittaa, saat jopa seuraavalle päivälle asentajan.

Parhaat materiaalit

Käytämme työssämme vain CE-hyväksyttyjä tuotteita.

2 vuoden työtakuu

Jotta voit nukkua yösi rauhassa, saat takuun ostamallesi työlle.

Ota yhteyttä

Soita, lähetä viesti tai ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella. Olemme yhteydessä seuraavan arkipäivän kuluessa. Kiireellisissä tapauksissa olemme vain yhden puhelinsoiton päässä!